Nieuwsbrief mei - Meivakantie, moederdag en meer

Tijdens de meivakantie zijn er extra rondleidingen voor kinderen en volwassenen, ook doordeweeks. Kijk op www.keringhuis.nl voor het aanbod en reserveer hier zelf uw rondleiding.
 

Hoera voor moederdag! Op zondag 10 mei verwent het Keringhuis alle moeders die met hun kinderen langskomen met een gratis entree en rondleiding!

Reserveer de rondleiding via www.keringhuis.nl

Combineer een bezoek aan het Keringhuis met een rondvaart door het havengebied. Met uw Keringhuisticket krijgt u €1,- korting aan de kassa van Rondvaart Europoort. Omgekeerd kan ook: met uw vaarticket krijgt u €1,- korting bij het Keringhuis. 

Meer informatie over de rondvaarten vindt u op www.rondvaarteuropoort.nl

Ga er eens op uit op de fiets. Aan de receptie van het Keringhuis haalt u gratis twee fietsroutes op. Deze voeren u langs de Maeslantkering, landtong Rozenburg en (naar keuze) Maasvlakte. Tijdens de route steekt u de Nieuwe Waterweg over met de pont bij Rozenburg en de Fast Ferry bij Hoek van Holland. De lengte van de routes is naar keuze 25 of 40 kilometer. Onderweg vindt u diverse gelegenheden om af te stappen, zoals het Keringhuis of informatiecentrum Futureland. De fietsroutes zijn ook verkrijgbaar bij het VVV kantoor in Hoek van Holland.

  • Wist u dat het Keringhuis een ANWB fietsservicepunt is?
  • Een ander Deltawerk bezoeken? Dat kan! Kijk eens op www.beleefdedeltaroute.nl en ontdek de Nederlandse waterwerken.