Het Keringhuis tijdens de feestdagen

De kinderrondleiding staat tijdens de kerstvakantie in het teken van het weer. Zon, storm, regen, mist en zelfs sneeuw en ijs; alles kan in december.

Tijdens de kinderrondleiding gaan we ook naar buiten om de Maeslantkering te bezoeken. Het is dan altijd weer afwachten onder welke weersomstandigheden dat gebeurt. Na de rondleiding komen we weer terug in het Keringhuis om op te warmen. De kinderen mogen dan aan de slag om hun eigen weer kalender te maken. Als echte weer experts kunnen ze laten zien met welke omstandigheden we te maken kunnen krijgen tijdens de kortste dagen van het jaar.


Duur: 90 minuten
Kinderen € 2,30, Volwassenen € 4,30.
Per kind mag 1 ouder/begeleider gratis mee.
Wilt u aub alleen de kinderen inschrijven wanneer u de rondleiding reserveert.

Naast de speciale kinderrondleiding zijn er tijdens de kerstvakantie ook de bekende instaprondleiding en de English Tour. Voor meer informatie over deze rondleidingen en voor reserveringen kunt u terecht op onze website www.keringhuis.nl

Tijdens de feestdagen is het Keringhuis gesloten op 1ste kerstdag (25 december), oudejaarsdag (31 december) en nieuwjaarsdag (1 januari). Op alle andere dagen staat ons team voor u klaar om u rond te leiden door het Keringhuis.